Vill du träffa en coach?

Hej och hallå på er denna onsdagsmorgon och välkomna in. Det är aprilväder ute och igår snöade det här i Ljungsbro men idag ska det tydligen bli 10 grader varmt och sol. Jag ska gå rakt på sak och berätta att jag har träffat en professionell coach och det är någonting som jag har haft nytta av, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta så att om det är någon av er som vill träffa en coach, så vet ni efter att ha läst det här inlägget vem ni kan vända er till och ni kan läsa mer här om denna coach.

En coach är en person som hjälper dig att uppnå dina mål och få ut det bästa av dig själv. Det finns olika typer av coachning, och den coachning jag har fått hjälp av går under namnet livscoachning. Denna typ av hjälp handlar om att hjälpa individer genom olika livskriser, eller i perioder av stora förändringar i livet. Jag hade ingen aning om vem jag skulle vända mig till när jag behövde vägledning, men en av mina vänner hade vänt sig till en duktig person och han hade bara bra saker att säga. Jag intresserad och på den vägen är det. Sammanlagt så gick jag dit 10 gånger och jag kom underfund med vad jag skulle välja för riktning i livet, det var svåra beslut att ta men med den här hjälpen vågade jag ta ett stort steg och jag har inte ångrat mig. Det handlade om jag skulle våga satsa på att starta ett företag, och det har jag nu gjort och jag är så glad att jag inte gick kvar i gamla fotspår med ett jobb som jag inte alls trivdes med. Ha en underbar dag och jag hoppas ni liksom jag är öppna för förändringar.