Kontorsstädning med kvalitet

Välkommen till ett inlägg om kontorsstädning. Även på landsbygden finns det företag och kontor och det är bra för att hela Sverige ska leva. Själv bor jag i Värmland och här driver jag ett företag med flera anställda och även om företaget ligger på den så kallade landsbygden så är det inte mer än 10 minuter med bil in till stan. I tre år har jag varit entreprenör men det var en sak jag inte hade räknat med och det var att städning skulle ta så mycket tid. Det är så viktigt att det är välstädat för är det inte städat får besökare ett dåligt intryck och personalen trivs inte heller då. Men vem ska städa? Först gjorde vi det själva men då blev de andra arbetsuppgifterna lidande så för ungefär ett år sedan bestämde jag att det var dags att anlita en städfirma och jag valde då att vända mig till en som erbjuder just kontorsstädning runt om i Värmland. Ett par gånger i veckan är de här och städar och det gör de väldigt, väldigt bra, så min plan med det här inlägget är att rekommendera denna städfirma till er för jag vet ju att den här bloggen är särskilt välläst av er som liksom jag har företag eftersom jag oftast skriver om sådant som är bra att veta för oss entreprenörer. Därför kommer jag att lägga in en länk här i inlägget som tar er in till den här städfirmans egna sida på nätet så att ni kan läsa mer om dem och även få veta hur ni ska göra för att komma i kontakt med dem. Det var det hela för den här gången, hör av er med era tankar kring det här med kontorsstädning och dela dem med mig och alla läsare!