Jag köpte fönster i Malung som är otroligt vackra

Hejsan! Jag har flyttat till Malung, till er som saknat mina inlägg så beror det på att jag varit upptagen med att flytta. Det är det nya jobbet som lärare på en skola som förde mig till Malung. Det är i denna stad jag är född och växte upp, i flera år har jag bott i storstan men äntligen är jag hemma igen. Jag ska jag nämna för er att jag vart på jakt efter fönster i Malung, för i huset som jag har köpt var det så otroligt fula fönster. Annars är huset i allt övrigt det perfekta huset, men det var så att de som bodde här innan hade förstört huset genom att sätta in fula fönster som inte passade in. Nu har jag skaffat riktigt tjusiga fönster, egentillverkade i en fabrik som drivs av ett företag som heter Holsby Fönster. Det här företaget är jag så glad att jag hittade, för det var deras fönster som jag fastnade för, och då jämförde jag ändå flera olika fönstertillverkare. Holby Fönster säljer fönster i Malung, men även runt om i landet. Är du i behov av fönster i Malung så tycker jag utan att tveka en sekund att det är till Holsby Fönster som du ska vända dig till i sådana fall. Det är exakt dessa klassiska fönster som jag fann i deras sortiment som verkligen har lyft hela mitt hus till en helt ny nivå, och inte nog med att dessa fönster är vackra, de är även praktiska och ljusisolerande. Ni som är intresserade av att få veta lite mer om vilka slags fönster i Malung och i andra städer som det går att beställa, borde ta och kika in på Holsby Fönters egen sida på nätet och där kika vidare på det som det här företaget har att erbjuda.