Utbildning i trädfällning i Trollhättan

Kommer ihåg när jag skulle börja gymnasiet så var jag iväg och kollade på en utbildning på en friskola som erbjöd en utbildning i trädvård och trädfällning i Trollhättan. Var där och kollade runt både på skolan samt när de fällde träd med stora maskiner, och det var faktiskt väldigt häftigt. Blev lite sugen på att testa på att göra det men samtidigt kände jag inte riktigt att det var något för mig. Det hade nog inte varit något jag hade trivs med att göra nu, så därför var det nog ett bra val att inte välja det som gymnasieutbildning.

Däremot hade det varit lite praktiskt eftersom jag nu blev tvungen att anlita hjälp när jag skulle fälla den ena björken på tomten, som jag har stört mig på i många år, för den skymmer altanen på eftermiddagen så att det inte går att ligga där och sola. Otroligt irriterande. Fick ta hjälp av Trädtoppstjänst i Väst så att det kom hem en som hjälpte mig att ta ner trädet. Vem vet, kanske hade de läst trädfällning på gymnasieskolan i Trollhättan. Eller någon annanstans, vem vet. Det gick i alla fall smidigt och var skönt att få hjälp med det. Tänkte först tanken att jag skulle försöka göra det själv, bara en kort stund, innan jag insåg att risken för att jag skulle lyckas fälla björken rakt över huset då skulle öka avsevärt.

De gjorde i alla fall ett väldigt bra jobb, så kan verkligen rekommendera Trädtoppstjänst i Väst om det är någon av er andra som också känner att ni är i behov av hjälp med trädfällning för att få bort irriterande träd från tomten.