Träskor på landet och på stan

När man bor på landet och ska gå ut för att hämta tidningen eller för att bara gå en liten promenad så vill man inte dra på sig sina finaste skor. Det vill dessutom till att man har skor som funkar att gå med även om det är ojämnt underlag, som en grusväg, och det är även bra om det är lerigt ute. Träskor är då någonting som är väldigt bra. Det har dessutom nu det senaste blivit populärare att ha träskor på sig i stan också, det är modern.

Starclogs är ett företag som även har en webbshop som säljer träskor. Jag har själv köpt två par skor därifrån, ett par som jag sliter lite mer på och som jag använder när jag går omkring hemma utomhus på landet, och ett par som jag har lite mer om stadsskor och som blir lite finare eftersom jag håller efter dem och är lite mer rädd om den. Har dessutom funderat på om jag ska köpa mig ett tredje par, mest för att de träskor som Starclogs säljer är väldigt sköna. De är snygga och otroligt sköna, speciellt om man jämför med andra träskor, då är Starclogs definitiv bland de bästa.