Kanske dags att anlägga marksten runt huset?

Funderar på att låta den här våren handla om min trädgård. Har mest fokuserat på att se till att det håller sig snyggt inomhus och att renovera där men det är ju lika viktigt att det är fint ute i trädgården. Och framförallt nu när det blir varmare och man kommer att vara ute så mycket mer. Så jag har funderat och tänker att det ska jag göra härnäst är att anlägga marksten för att få en fin gång från mina båda uteplatser, en på baksidan och en på framsidan. Det är fördelarna med att bo på landet och ha en stor tomt är att man kan ha flera uteplatser så att man kan ligga ute och sola både på förmiddagen och på eftermiddagen.

Företaget jag har haft ögonen på och som jag tänker att jag ska ta och anlita för hjälp med att anlägga marksten här nu är Eriksbergs Service AB. Det eftersom jag har läst på om dem och de verkar väldigt bra och de hade även goda referenser och när jag kollade på bilderna på tidigare verk som de utfört så såg de väldigt bra ut och så som jag vill att det ska se ut när de lägger markstenen på min tomt också.