Hjälp inom skogsbruk

Hej och välkommen in till bloggen även denna soliga och varma dag i april. Till och med här uppe i Västerbotten är det ovanligt varmt för årstiden, och jag har redan fått mer att göra på grund av vädret, än vad jag hade räknat med. Det är min skog som genererar en hel del jobb, och jag har för att klara av den tunga arbetsbördan fått hjälp av ett företag som heter Karl-Anders Stenman i Robertsfors. Mitt skogsbruk i Robertsfors kan behöva all extra hjälp som går att få för tillfället. Tack vare att Karl Anders Stenman i Robertsfors hjälper mig, så får jag ändå snurr på verksamheten och hinner med det jag ska göra, men vi får verkligen ligga i ändå för att bli färdiga i tid. 

 

Jag är så glad över att det här företaget har sådan kompetens till att hjälpa till. Här i Robertsfors är ju Karl-Anders Stenman en välkänd profil som är vida känd för sitt stora engagemang, sin höga grad av servicevilja och sist men inte minst hans oerhörda kompetens. För så här är det, att det som Karl-Anders Stenman inte kan om skogsbruk i Robertsfors, kan ingen annan heller. Hans hjälp är ovärderlig, och även om de flesta här i denna bygd känner till det här företaget, så kan det väl ändå hända att det har undgått någon. Så nu ville jag berätta för er om Karl-Anders Stenman i Robertsfors i det här inlägget, och berätta att det går att få kvalitativ hjälp av det här företaget och denne man, med allt som rör skogsbruk i Robertsfors med omnejd. Karl-Anders har kompetenser som sträcker sig långt utanför skogens domäner. Hit ska ni vända er, ni som också behöver hjälp med era lantbruk i Robertsfors, eller om ni behöver råd och hjälp inom köttproduktion.