Golvslipning på lantgolvet

Jag har alltid drömt om att bo i ett gammalt hus på landet, och jag är nöjd med det. Trivs jättebra. En av nackdelarna med det är dock golven, förstår att de inte håller sig i bästa skick hur länge som helst men det är ju väldigt illa nu. Det lutar och framförallt så knakar det när man går på dem. Jag vet exakt vilka plankor det är som knackar så jag kan ju undvika att gå på dem men samtidigt ska jag väl inte behöva fortsätta gå och hopp från bräda till bräda resten av tiden jag bor här. Förhoppningen är ju att vi ska bo kvar här livet ut.

Kollade lite på det här med golvslipning på ett företag som heter CJ Golv & Städ och tänker att det kan vara ett ganska bra alternativ. Så att det kanske kan räcka med att bara slipa golvet och trycka till dem. Eller så kanske det inte är tillräckligt, antar att det kanske inte är det. Får väl se till att göra någonting annat med det istället. Tänker att jag i alla fall kan ringa till CJ Golv & Städ och prata med dem och se vad de har att säga. Kanske är det bästa att göra att byta ut golven helt och hållet, men det känns som ett så stort projekt. Och vart ska jag sätta alla möblerna under tiden. Ute på gården, mitt här ute på landsbygden? Nej, tänker att det är bra att börja med golvslipning och se om det gör någonting och så får vi se hur det fortsätter sen.